воскресенье, 27 мая 2012 г.

Кукорама — смачні рецепти!: Варення з пелюсток троянд (варення з рожі), а також сухе горіхово-трояндове варення

Кукорама — смачні рецепти!
Кукорама — смачні рецепти! / RSS channel
Варення з пелюсток троянд (варення з рожі), а також сухе горіхово-трояндове варення
May 27th 2012, 16:28

Варення з пелюсток троянд(варення з рожі), а також сухе  горіхово-трояндове варення
Ароматне і корисне сухе варення з рожі старається приготувати зараз у нас кожна господиня, у якої нагороді чи на дачі рясно цвітуть кущі рожевої чайної рози. Квіти у цієї рози настільки ароматні, що зранку і до ночі навколо куща снують бджоли, джмелі і інші любителі нектару і пилку. Смак цього варення незабутній. Частину його як дорогоцінний скарб стараються притримати до Різдва, щоб тоді приготувати ароматні завиванці, рогалики і пампухи. Часто до того часу цього варення залишається не так уже і багато. Тоді його вимішують з будь-яким густим повидлом: яблучним, абриксовим, вишневим. І уже цією сумішшю начиняють вироби. Аромат трояндового варення настільки потужній, що навіть і в цьому випадку смак випічки стає незабутнім.
Це не звичайне варення, яке треба варити. Це сухе варення, яке готується без термічної обробки і зберігається в холодильнику чи підвалі.
Усе дуже просто:
Квіти рожевих чайних троянд обірвати бажано вранці. Розстелити на столі на 30 хвилин, щоб з квіток повилазили усякі жучки, що там ночували:
Варення з пелюсток троянд(варення з рожі), а також сухе  горіхово-трояндове варення
Обстригти білі кінчики у пелюсток, відділити пелюстки від листочків і серединок квітів. Засипати цукром і полити лимонним соком. Розтерти у макітрі чи пробити блендером до однорідної маси:
Варення з пелюсток троянд(варення з рожі), а також сухе  горіхово-трояндове варення
Усе. Варення уже готове. На цьому можна зупинитись.Треба просто перекласти його в чисту баночку, закрити пластиковою кришкою і зберігати в холодильнику чи підвалі набираючи собі певну кількість при потребі
Варення з пелюсток троянд(варення з рожі), а також сухе  горіхово-трояндове варення
Якщо ж розтерти таке варення з подрібненими горіхами в пропорції 1:1, то вийде чудова заготовка для начики рогаликів. Смак цієї начинки просто незабутній:
Варення з пелюсток троянд(варення з рожі), а також сухе  горіхово-трояндове варення
Зберігають таку заготовку теж в холодильнику, використовуючи при потребі:
Варення з пелюсток троянд(варення з рожі), а також сухе  горіхово-трояндове варення
Смачного!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions