Дуже ніжний літній бюджетний суп. Чудовий смак при безпроблемному приготуванні. Цвітну капусту відварити окремо 5-6 хвилин. Воду злити. В банячку потушити на олії дрібнопосічену цибулю на маленькому вогні 5-6 хвилин. Додати порізану дрібними кубиками картоплю і порізану маленькими шматочками моркву і тушкувати ще 6-7 хвилин, помішуючи. Додати бульйон. Варити 7-10 хвилин. Додати цвітну капусту. Проварити 2-3 хвилини. Посолити до смаку.Не думала спочатку виставляти цей суп на сайт, але в процесі приготування зрозуміла, що була неправа і виходить справжня смакота, тому фотографій мало і вони уже кінцеві. Отже, зварений суп:
Подрібнити суп блендером. Додати сметану, потертий сир і нагріти до кипіння. Ще раз посолити до бажаного смаку
Подавати, посипавши свіжим кропом з грінками.
Смачного!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.