Дуже легкі в приготуванні булочки. Начинки нема, але хрумка і ароматна «шубка» її компенсує сповна. Для тіста розмішати тепле молоко з цукром, дріжджами і сіллю. Вмішати олію і борошно. Замісити тісто і поставити в тепле місце на 45 хвилин. Тим часом для утворення скоринки приготувати таку суміш: з'єднати цукор, какао, корицю: Масло розтопити і охолодити:
Від тіста відщипувати кусочки як грецький горіх, обмакувати у розтопленому маслі, обкатувати у цукровій суміші з усіх сторін і викладати на деко, дотримуючись відстані: Дати постояти в теплому місці 30 хвилин. Випікати 20 хвилин при 180*С:
Смачного!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.