понедельник, 28 мая 2012 г.

Кукорама — смачні рецепти!: Смажений панір

Кукорама — смачні рецепти!
Кукорама — смачні рецепти! / RSS channel
Смажений панір
May 27th 2012, 17:12

Смажений панір
Як просто, але як смачно! Панір не плавиться при смаженні, тому смажений панір чудово смакує як гарячим, так і холодним, прекрасно іде в салати, овочеві страви. Спеції можна підбирати за власним бажанням.
Панір порізати кубиками 1,5х1,5 см:
Смажений панір
На пательні нагріваємо масло. Вогонь — середній. Коли масло розігріється, кидаємо туди спеції. Обсмажуємо 10 секунд і далі висипаємо в пательню панір(я перець не додавала)
Смажений панір
Панір смажиться досить швидко, тому нікуди не відходіть, а гарненько пильнуйте.Підсмажте панір з усіх сторін до золотистої скоринки і можна подавати!
Смажений панір
Смачного!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions