Дуже ніжні рогалики. А до чого ж ароматними виходять! Просто смакота! Я не втрималася, щоб не спробувати свою трояндово-горіхову заготовку в ділі. Це просто фантастика! Розтерти сир з цукром. Додати борошно, сіль і розтерти до крихти. Додати порізане маленькими шматочками масло і швиденько розтерти до однорідної маси(В чаші блендера таке тісто можна замісити за 30 секунд — хто має можливість — скористайтеся нею. І руки будуть чисті, і тісто не торкатиметься теплих рук при замішуванні, що для нього досить важиво) Поставити тісто в холодильник на 45 хвилин. Далі розділити на 4 частини. Кожну частину розкачати колом на посипаному борошном столі товщиною 1 см. Порізати коло на трикутники: На край кожного трикутника викласти 1 ч. ложку варення і скрутити рогалик. Викласти рогалики на простелене кулінарним папером деко: Зверху змастити жовтком, посипати цукром і кунжутом(кунжутом не варто нехтувати — він надасть цій випічці особливих додаткових смакових ноток): Випікати при 180*С приблизно 25 хвилин(до рум«яного кольору) Смачного!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.