Попався мені в магазині сьомговий суповий набір. Але не звичний, там де голова, плавники і кості, а «обрізь» — обрізані плавники з достатньо великою кількістю м«яса навколо цих же плавників. І за такою смішною ціною продають ці набори. За приблизно півкілограмовий набір цінили десь 23 гривні. Вигідна виходить річ. Сьомгу з плавниками помити. Опустити в кип»яток з лавровим листком, перцем і 1 почищеною цибулиною. Посолити до смаку і варити 3-4 хвилини. Картоплю почистити і порізати невеликими кубиками. Рибу і лавровий листок вийняти.Рибу відділити від кісток і шкіри. На олії підсмажити цибулину, порізану кубиками і моркву, потерту на тертці з крупними вічками: Картоплю проварити 8-10 хвилин. Далі додати моркву з цибулею і проварити до готовності картоплі. Додати вершки, сьомгу і довести до кипіння. Накрити кришкою і дати настоятися 5 хвилин: При подачі притрусити посіченим кропом. Смачного!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.