Моя троянда усе цвіте і цвіте, даючи мені можливість поповнювати улюблені стратегічні запаси, які вичерпалися за зиму. Сьогодні — казковий лікер. Смак цього лікеру пречудовий — насичено трояндовий, особливий. А колір — нема слів! І це без краплинки штучних барвників! За даним рецептом троянда не піддається тепловій обробці взагалі. Це щось! Пелюстки рожі перебрати, відділивши від листків і серединок квітів. Розтерти з 1 склянкою цукру і лимонною кислотою на кашку: Викласти цю кашку в посудину і помістити у холодильник на 3 дні: Через три дні закип«ятити воду з рештою цукру. Охолодити і вимішати з трояндовою масою.Поставити у холодильник і витримати тиждень, помішуючи кожен день. Далі відцідити від пелюсток. Додати горілку і закоркувати в пляшки. Лікер готовий! Можна насолоджуватися! Смачного!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.