среда, 4 июля 2012 г.

: Капуста тушкована з грибами

Untitled
Капуста тушкована з грибами
Jul 4th 2012, 13:39

Інгредієнти:

400 г грибів (шампіньйонів)

3 ст. ложки олії

2 цибулини

2 ст. ложки соусу « Кетча український» ТМ «Руна»

1 кг свіжої капусти

1 ст. ложка 6%-го столового оцту ТМ «Руна»

Півсклянки грибного відвару

1 ст. ложка цукру

1 ст. ложка муки

1 лавровий лист

перець і сіль

Спосіб приготування

Очищені і промиті свіжі гриби – шампіньйони ошпарити кип'ятком і обсмажити на сковорідці разом із цибулею, порізаною тонкими кільцями. Капусту нашаткувати, покласти в каструлю,  додати столову ложку олії, півсклянки грибного відвару. Після цього накрити каструлю кришкою і тушкувати 40 хвилин. Далі додати підсмажену цибулю і гриби, соус «Кетча український» ТМ «Руна», оцет столовий 6% ТМ «Руна», цукор, сіль, лавровий лист, перець і  продовжувати тушкувати ще 10 хвилин. Коли капуста буде готова, додати обсмажену на олії муку, розмішати  іі перекип'ятити. Свіжу капусту можна замінити квашеною, проте в даному випадку не варто додавати оцет.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions