Інгредієнти:
400 г грибів (шампіньйонів)
3 ст. ложки олії
2 цибулини
2 ст. ложки соусу « Кетча український» ТМ «Руна»
1 кг свіжої капусти
1 ст. ложка 6%-го столового оцту ТМ «Руна»
Півсклянки грибного відвару
1 ст. ложка цукру
1 ст. ложка муки
1 лавровий лист
перець і сіль
Спосіб приготування
Очищені і промиті свіжі гриби – шампіньйони ошпарити кип'ятком і обсмажити на сковорідці разом із цибулею, порізаною тонкими кільцями. Капусту нашаткувати, покласти в каструлю, додати столову ложку олії, півсклянки грибного відвару. Після цього накрити каструлю кришкою і тушкувати 40 хвилин. Далі додати підсмажену цибулю і гриби, соус «Кетча український» ТМ «Руна», оцет столовий 6% ТМ «Руна», цукор, сіль, лавровий лист, перець і продовжувати тушкувати ще 10 хвилин. Коли капуста буде готова, додати обсмажену на олії муку, розмішати іі перекип'ятити. Свіжу капусту можна замінити квашеною, проте в даному випадку не варто додавати оцет.