среда, 4 июля 2012 г.

: Капустяний салат

Untitled
Капустяний салат
Jul 4th 2012, 13:42

Інгредієнти

110 г свіжої капусти

20 г свіжих яблук

10 г маринованих слив

10 г оцту натурального 6% «Пряний» ТМ «Руна»

10 г фруктового чи ягідного маринаду

10 г цукру

10 г олії соняшникової

10 г цибулі зеленої

10 г салату зеленого

5 г кропу

5 г петрушки

Сіль до смаку

Спосіб приготування:

Дрібно нашаткувати білокачанну капусту, покласти в посудину, заправити оцтом «Пряним» ТМ «Руна» і процідженим ягідним або фруктовим маринадом, посолити і поставити на вогонь на 3-5 хвилин.

Коли капуста осяде, зняти її з плити  і охолодити.

Яблука, очищені від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками, змішати з капустою і маринованими сливами, додати подрібнене листя зеленого салату, заправити олією, додати цукор, посипати зеленою цибулею, покласти в салатницю горою та прикрасити зеленню.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions