Інгредієнти
110 г свіжої капусти
20 г свіжих яблук
10 г маринованих слив
10 г оцту натурального 6% «Пряний» ТМ «Руна»
10 г фруктового чи ягідного маринаду
10 г цукру
10 г олії соняшникової
10 г цибулі зеленої
10 г салату зеленого
5 г кропу
5 г петрушки
Сіль до смаку
Спосіб приготування:
Дрібно нашаткувати білокачанну капусту, покласти в посудину, заправити оцтом «Пряним» ТМ «Руна» і процідженим ягідним або фруктовим маринадом, посолити і поставити на вогонь на 3-5 хвилин.
Коли капуста осяде, зняти її з плити і охолодити.
Яблука, очищені від шкірки і насіння, нарізати тонкими скибочками, змішати з капустою і маринованими сливами, додати подрібнене листя зеленого салату, заправити олією, додати цукор, посипати зеленою цибулею, покласти в салатницю горою та прикрасити зеленню.