среда, 4 июля 2012 г.

: Кабачкова ікра

Untitled
Кабачкова ікра
Jul 4th 2012, 13:35

Інгредієнти (на 5 кг кабачків):
1 кг моркви
1 кг цибулі
500 мл томатного соусу «Краснодарський» ТМ «Руна»
1 банка (250 гр) майонезу
1 стакан олії
4 стол.ложки 9% оцту ТМ «Руна»
1 головка часнику
Червоний мелений перець (за смаком)
1,5 стол. ложки цукру
3 стол. ложки солі
Приготування:
1) Кабачки, моркву, цибулю чистимо та дрібно ріжемо (кабачки пропускаємо через м'ясорубку), додаємо майонез, томатний соус, рослинну олію, сіль, цукор, червоний мелений перець і варимо 1 годину 20 хвилин. В кінці варіння додаємо подрібнений часник і оцет.
2) Масу при необхідності пропустити через м'ясорубку. Доводимо до кипіння і варимо 5-10 хвилин. Ікру розкладаємо в стерилізовані банки і закриваємо.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions