среда, 4 июля 2012 г.

: Тушковані овочі

Untitled
Тушковані овочі
Jul 4th 2012, 13:32

Півсклянки квасолі сухої

1 банка кукурудзи консервованої

1-2 перці болгарських

2 ст. ложки соусу «Краснодарський фірмовий» ТМ «Руна»

Спосіб приготування

Квасолю відварити до повної готовності. Щоб пришвидшити процес приготування, квасолю слід заздалегідь замочити у воді. Після того, як квасоля відвариться, необхідно злити зайву рідину. Додати до квасолі консервовану кукурудзу разом з маринадом, дрібно порізаний перець і томатний соус «Краснодарський фірмовий» ТМ «Руна». Поставити на легкий вогонь і тушкувати до повної готовності перцю (приблизно півгодини).

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions