среда, 4 июля 2012 г.

: Шашлик зі свинини, маринований в кетчупі

Untitled
Шашлик зі свинини, маринований в кетчупі
Jul 4th 2012, 13:44

Інгредієнти:

2 кг свинини

270 г кетчупу «Шашличний» ТМ «Руна»

300 г цибулі

Сіль та спеції

Спосіб приготування:

М'ясо нарізати великими шматочками. Подрібнену цибулю перетерти зі спеціями та сіллю, щоб пустила сік. Додати кетчуп і все перемішати з м'ясом. Поставити під гніт. Маринувати в холодному місці 7-12 годин.

Мариноване м'ясо не щільно нанизати на шампури, смажити над розжареним вугіллям. Смачного!

Корисні поради:

1) щоб цибуля віддала більше смаку маринаду, посипте нарізану цибулю сіллю та спеціями та перетріть руками, щоб вона пустила сік;

2) щоб шашлик був м'яким і соковитим перед смаженням м'ясо можна змастити гірчицею, яка затримує у м'ясі сік і додає приємного смаку;

3) для пікантності смаку м'ясо можна перекласти овочами: болгарським перцем, цибулею, кабачками або баклажанами, помідорами.

 

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions