Інгредієнти:
2 кг свинини
270 г кетчупу «Шашличний» ТМ «Руна»
300 г цибулі
Сіль та спеції
Спосіб приготування:
М'ясо нарізати великими шматочками. Подрібнену цибулю перетерти зі спеціями та сіллю, щоб пустила сік. Додати кетчуп і все перемішати з м'ясом. Поставити під гніт. Маринувати в холодному місці 7-12 годин.
Мариноване м'ясо не щільно нанизати на шампури, смажити над розжареним вугіллям. Смачного!
Корисні поради:
1) щоб цибуля віддала більше смаку маринаду, посипте нарізану цибулю сіллю та спеціями та перетріть руками, щоб вона пустила сік;
2) щоб шашлик був м'яким і соковитим перед смаженням м'ясо можна змастити гірчицею, яка затримує у м'ясі сік і додає приємного смаку;
3) для пікантності смаку м'ясо можна перекласти овочами: болгарським перцем, цибулею, кабачками або баклажанами, помідорами.