Для вушок:
2 склянки борошна, щіпка солі, вода.
Для начинки:
Мелені варені гриби з борщу, 1 цибулина, олія.
Для борщу:
4 л води
0,5 л сухих білих грибів
485 г «Заправки до червоно борщу» ТМ «Руна»
2 цибулини
3-4 лаврових листки
Перець мелений
Сіль, олія
Спосіб приготування
Гриби замочити, зварити до готовності та вийняти. У відвар додати «Заправку до червоно борщу », перець та сіль. Кип'ятити 2 хв. Гриби подрібнити на м'ясорубці. Додати підсмажену цибулю, посолити. З борошна, води і солі замісити тісто так, як на вареники. Розкачати тоненько і порізати на квадратики 3х3 см. На кожен квадрат покласти 1 чайну ложку грибної начинки. З'єднати сторони квадрату, щоб вийшов трикутник, протиснути тісно по краях і протилежні кінці з'єднати – отримаєте «вушко». Варити у підсоленій воді 1-2 хв. Після закипання. Змастити підсмаженою цибулею.
Подавати, вкинувши у червоний борщ гарячими.