среда, 4 июля 2012 г.

: Грибні «вушка» і червоний пісний борщ

Untitled
Грибні «вушка» і червоний пісний борщ
Jul 4th 2012, 13:40

Для вушок:

2 склянки борошна, щіпка солі, вода.

Для начинки:

Мелені варені гриби з борщу, 1 цибулина, олія.

Для борщу:

4 л води

0,5 л сухих білих грибів

485 г «Заправки до червоно борщу» ТМ «Руна»

2 цибулини

3-4 лаврових листки

Перець мелений

Сіль, олія

Спосіб приготування

Гриби замочити, зварити до готовності та вийняти. У відвар додати «Заправку до червоно борщу », перець та сіль. Кип'ятити 2 хв. Гриби подрібнити на м'ясорубці. Додати підсмажену цибулю, посолити. З борошна, води і солі замісити тісто так, як на вареники. Розкачати тоненько і порізати на квадратики 3х3 см. На кожен квадрат покласти 1 чайну ложку грибної начинки. З'єднати сторони квадрату, щоб вийшов трикутник, протиснути тісно по краях і протилежні кінці з'єднати – отримаєте «вушко». Варити у підсоленій воді 1-2 хв. Після закипання. Змастити підсмаженою цибулею.

Подавати, вкинувши у червоний борщ гарячими.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions