Літо- це сезон морозива. Його з"їдається в цю пору величезна кількість.Не люблю магазинного морозива з великим набором ароматизаторів і стабілізаторів. А морозива все ж хочеться.Вихід? Морозиво в домашніх умовах? Ніяких проблем! А дане морозиво навіть не треба постійно перемішувати в процесі заморожування — крупні кристалики льоду в ньому не утворяться. Вершки розтопити на маленькому вогні з шоколадом: Додати какао і молоко: Жовтки збити з цукром до побіління(2-3 хвилини) і влити їх в шоколадно-вершкову суміш. Проварити усю масу на водяній бані 8-10 хвилин, постійно помішуючи. В кінці додати коньяк, підсмажені і подрібнені горіхи. Охолодити, помішуючи. Поставити на 3 години в морозильну камеру. Смачного!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.