Бефстроганов — відмінний вибір як для святкового столу, так і для повсякденного меню. Відмінно підійде для літніх людей і для дітей.
Цибуля ріпчаста очищаємо, промиваємо, нарізаємо на дрібні шматочки. Підготовлене м'ясо промиваємо, нарізаємо на шматки товщиною 1-1,5 см, відбиваємо, нарізаємо впоперек волокон на смужки дліноой 3-4 см, товщиною 0,5 см. Підготовлене м'ясо поміщаємо в посуд, солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізану цибулю, вершкове масло й прогріваємо протягом 10 хвилин при повній потужності. За цей час м'ясо з цибулею перемішуємо 1-2 рази. Потім до м'яса додаємо борошно, сметану, томат-пюре, перемішуємо і нагріваємо ще
6 хвилин при середній потужності.
СМАЧНОГО.