вторник, 5 июня 2012 г.

Кукорама — смачні рецепти!: Хичини карачаєвські

Кукорама — смачні рецепти!
Кукорама — смачні рецепти! / RSS channel
Хичини карачаєвські
Jun 5th 2012, 18:30

Хичини карачаєвські
Хичини — смажені коржики із прісного тіста з картопляно-сирною чи м«ясною з зеленню начинкою.Національна страва карачаєвців і балкарців. Готуються легко і досить швидко. Дуже смакують до бульйону чи супу
До кислого молока додати соду і борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на пельмені, але трошки м»якіше. Протягом 8-10 хвилин після замісу покидати тісто об стільницю(воно стане дуже послушним). Далі дати відпочити тісту 30 хвилин і розділити на шматочки як два горіхи. Трохи розкачати шматок тіста. На середину поставити начинку кількістю не меншою, за об"єм тіста і защипати зверху вузликом
Хичини карачаєвські
Хичини карачаєвські
Хичини карачаєвські
Для начинки: картоплю відварити в мундирі і пропустити через м«ясорубку разом з сиром. У мене ще + зелень
Розкачати тоненько коржик(товщина — 5 мм) і випікати на незмащеній сковороді з обох сторін. Ще гарячі хичини щедро змазати маслом, приділяючи особливу увагу краєчкам коржів.Скласти хичини у баняк, накривши кришкою. Подавати зі сметаною, або до супів чи бульйону, макаючи хичин прямісінько в тарілку.
Хичини карачаєвські
Хичини карачаєвські
Смачного!

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions