Хичини — смажені коржики із прісного тіста з картопляно-сирною чи м«ясною з зеленню начинкою.Національна страва карачаєвців і балкарців. Готуються легко і досить швидко. Дуже смакують до бульйону чи супу До кислого молока додати соду і борошна стільки, щоб вийшло тісто, як на пельмені, але трошки м»якіше. Протягом 8-10 хвилин після замісу покидати тісто об стільницю(воно стане дуже послушним). Далі дати відпочити тісту 30 хвилин і розділити на шматочки як два горіхи. Трохи розкачати шматок тіста. На середину поставити начинку кількістю не меншою, за об"єм тіста і защипати зверху вузликом Для начинки: картоплю відварити в мундирі і пропустити через м«ясорубку разом з сиром. У мене ще + зелень Розкачати тоненько коржик(товщина — 5 мм) і випікати на незмащеній сковороді з обох сторін. Ще гарячі хичини щедро змазати маслом, приділяючи особливу увагу краєчкам коржів.Скласти хичини у баняк, накривши кришкою. Подавати зі сметаною, або до супів чи бульйону, макаючи хичин прямісінько в тарілку. Смачного!
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.